Nokian uusimmasta lippulaiva-Lumiasta kuvavuoto

29
Sami Koivunen

Nokian uusimmasta lippulaiva-Lumiasta kuvavuoto
Puhelinkuvavuodoistaan tunnettu evleaks on jälleen julkaissut uuden kuvavuodon Twitterissä. Uusimmassa vuodossa esittelyssä on Nokian Verizon-operaattorille aiemmin huhuttu Lumia 928 -lippulaiva. The Verge vahvistaa kuvavuodon olevan aito.

Mustasta Lumiasta erottuu aiempien huhujen mukaisesti LED-valokuvausvalon lisäksi erityisesti hämäräkuvausta auttava Xenon-salama. Lisäksi puhelimen sisuksista huhutaan löytyvän 1,5 gigahertsin kaksiydinsuoritin, 32 gigatavua tallennustilaa ja gigatavu RAM-muistia aivan kuten 920-mallissakin. Myös 4,5 tuuman OLED-näyttö vastaa 920-lippulaivamallin näyttöä.

Merkittävänä erona Lumia 920 -puhelimeen verrattuna 928-malli on rakennettu ohuemmaksi ja kevyemmäksi muotoilemalla puhelin totuttua Lumiatyyliä tasaisemmaksi ja teräväreunaisemmaksi. Kameraksi puhelimeen huhutaan 920-mallin kameraa vastaava 8,7 megapikselin PureView-kameraa.Verizonin uskotaan esittelevän uutuuspuhelinta vielä tämän kuun aikana. Puhelimen saapumisesta Suomeen ei sen sijaan ole vielä tietoa. Pari viikkoa sitten Hjallis Harkimon haastattelussa ollut Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop ei suostunut ohjelmassa kertomaan puhelimen tulevaisuudesta Suomessa.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Uusimmat puhelimet

Kommentit (29)

7520G
7520G

1

No nyt on puhelin muotoiltu minun mieleen. Ehdottomasti mukavemman näköinen kuin Lumia 920, koska nurkat on tolleen "hiottu". Jos paino vaan on jonkin verran pienempi, niin ei juuri pahaa sanottavaa tästä lippulaivasta ole.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
rafael.kivinen (vahvistamaton)

4

Pakkohankinta. Ostan tän poikaystävälle lahjaksi kun pääsee kohta ripille:) Onnea Veijo!!!

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Kopiokone (vahvistamaton)

7

No niin, throw me a bone, aivan kamalaahan tällainen toiminta on! Annetaan nyt Nokiankin jotain kopioida (jos tätä nyt siksi voi edes kutsua). Onhan tässä muutkin toimijat viime vuosina posket punaisina kopioineet Nokian teknologiaa/patentteja käyttöjärjestelmiinsä ja laitteisiinsa. Miksei Nokia saisi tehdä samoin?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
sepposeponseponseppo (vahvistamaton)

8

Mikäs se tuon LED-salaman yllä komeilee? Liekö Xenon?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ti zan13 (vahvistamaton)

14

Voi että,kun on taas eräiden kirjoitukset niin Nokia ylimieliset!!.Turhaa ylimielistelyä!!. Että,HOH HOIJAA!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ti zan13 (vahvistamaton)

15

Kyllä tämä on kuitenkin vuoden 2013 odotetuin ja halutuin (jo ennakkovarauksienkin osalta!) älypuhelin.Myöskin käyttöjärjestelmän osalta!.

Vastaa
perhana
perhana

17

@14-16
ota nyt rauhallisesti ettei kaikki murot läiky lautaselta,
tohkeissasi kirjottamistasi viesteistä saa nyt kyllä sen käsityksen että sinunkin mielestäsi tämä L928 on se odotetuin ja halutuin puhelin, myöskin käyttöjärjestelmän osalta ;-)

Vastaa
DonZQ
DonZQ

18

Niin ja siis kaikille tietämättömille jotka ovat jo tätä puhelinta hankkimassa: Kyseessä on siis Verizonin laite ja ei välttämättä edes koskaan rantaudu USA:n ulkopuolelle.

Näyttäisi että Nokiakin on tajunnut asettaa kaiuttimet puhelimen etupuolelle, aivan kuin HTC Onessa ;)

Vastaa
DonZQ
DonZQ

19

Korjauksena edelliseen, eipä taidakkaan olla varsinaisesti kaiuttimet, kaiutin näyttääkin olevan takana, kyseessä näyttääkin olevan vain puheluita varten oleva kaiutin ja mikki.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Shamesung (vahvistamaton)

21

@20 Menepä sinne hiekkalaatikolle leikkimään sen lelupuhelimesi kanssa. Tosimiehillä on kädessään Nokian puhelimet, jotka toimivat vielä 24 tonnin Caterpillarin yliajon jälkeen. Shamesungista ois jääny kyseisessä tilanteessa mitään jälkeen. Tietysti itse uskot, että kestää, joten uskallatko todistaa ja laittaa testiin?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
shamemia @ (vahvistamaton)

24

Mutta itse puhelin ei mahdu taskuun ja "painaa,kuin kilon syntiä"!!. "Menneen talven ikkunalelu Lumia puhelin"!!.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
shamemia @ (vahvistamaton)

25

@23 Uudessa S4 mallissa on uusin Gorning Gorilla Glass 3 lasi,joka kestää enemmän kuin S3 mallin lasi (joka oli/on "melkein paperia").Kannattaa ottaa asioista selvää ennen,kun tulee pätemään asioista!. ;)

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Shamesung (vahvistamaton)

27

@26 Kuten myös. Sitten kun tulee, niin siinä vois kyllä laittaa poppareita paukkumaan ihan siihen mukaan katseluseuraksi. Siinä sitten ottaa hyvän ja tukevan katseluasennon, kun tietää, että saa aivan räjähtää nauruun sitä komediaa katsoessaan, kun Samsungin kärpäslätkä hajoaa pienen pieniin osiin. R.I.L.P. Samsung eli rest in little pieces, Samsung.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.