Samsungin jättiluuri Galaxy Mega myyntiin touko-kesäkuun vaihteessa

7
Teemu Laitila

Samsungin jättiluuri Galaxy Mega myyntiin touko-kesäkuun vaihteessa
Samsungin jättimäinen puhelin Galaxy Mega 6.3 tulee myyntiin Suomessa touko-kesäkuun vaihteessa, yhtiön tiedotteessa kerrotaan. Runsas viikko sitten julkaistun puhelimen ohjeellinen myyntihinta on 599 euroa eli todennäköisesti hinta asettuu runsaaseen 500 euroon kaupoissa.

Megaa markkinoidaan jättinäytöstään huolimatta edelleen puhelimena eikä tablettina puhelinominaisuuksilla. Megan fyysiset mitat ovat 167,88 x 88,0 x 8,0 mm ja painoa on 199 grammaa. Se on siis vajaa 17 mm pidempi ja 7,5 mm leveämpi kuin yhtiön aiempi isoin puhelin Galaxy Note II. Painoa on silti seitsemisen grammaa enemmän ja puhelinta on jopa saatu ohennettua.

Rautansa puolesta Mega ei yllä Samsungin lippulaivojen tasolle, vaan säästetty on muun muassa LCD-näytön resoluutiossa (1280x720, 233 ppi) ja prosessorissa (Snapdragon 400, kaksi ydintä @ 1,7 GHz). Muistia on 1,5 gigatavua ja tallennustilaa 8 gigatavua (micro-SD-tuki). Myös stylus-kynä on jätetty vain Note-sarjan etuoikeudeksi. Akku on kuitenkin 3200 mAh, jota iso näyttö todennäköisesti verottaa vauhdikkaasti päällä ollessan. Näytön pinta-alaa pääsee hyödyntämään vaikka videokäytössä LTE-yhteyksien avulla.Sovelluspuolella Mega kuitenkin tarjoaa tuoreimman Androidin (4.2.2 Jelly Bean) ja paljon samoja yhtiön omia sovelluksia kuin tulevassa Galaxy S4:ssa. Mukana tulee esimerkiksi musiikkia useisiin puhelimiin samanaikaisesti toistava Share Music, kuvia ääniklipeillä höystävä Sound & Shot sekä käännöstyökalu S Translator, joka ei kuitenkaan ainakaan vielä ymmärrä suomea.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 10 – hinta laskenut -47%

Realme 10
149 € CDON
312 € Hobby Hall
371 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 282 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Oppo Reno10 Pro – hinta laskenut -40%

Oppo Reno10 Pro
600 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 992 €

Kommentit (7)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.