Nokia Lumia 625 tulee ennakkomyyntiin tänään Suomessa

10
Manu Pitkänen

Nokia Lumia 625 tulee ennakkomyyntiin tänään Suomessa
Nokia aloittaa Lumia 625 -älypuhelimen ennakkomyynnin Suomessa tänään. Kauppoihin heinäkuun lopulla esitelty 4,7 tuuman Windows Phone -puhelin tulee 19. syyskuuta. Suositushinta 4G:tä tukevalla Lumia 625:llä on 300 euroa.

Toistaiseksi kookkaimman (näytön koon puolesta) Lumian titteliä kantavan Lumia 625:n näytön resoluutio on 800x480 pikseliä. Viiden megapikselin kameralla voi kuvata 1080p-tasoista videokuvaa. Keskusmuistia on 512 megatavua ja sisäänrakennettua tallennusmuistia on kahdeksan gigatavua (jota voidaan laajentaa microSD-korttipaikan ansiosta).

Lumia 625 tulee myyntiin kolmessa värissä: oranssi, musta ja valkoinen. Vaihdettavia värikuoria löytyy myös keltaisena ja vihreänä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
232 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 204 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -17%

Xiaomi 13
499 € Elisa
725 € RDE.FI
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 634 €

Kommentit (10)

Anonyymi käyttäjä
vitsikästä (vahvistamaton)

1

Onko tää olevinaan jokin viimeinen vitsi? Ihmisillä on varmaan hirveä hinku ostaa toimintansa loperravan valmistajan puhelimia...

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

2

@1 No miksikäs ei olisi? On kuitenkin vielä "aito" Nokia, eikä valmistajan toiminta mihinkään ole päättymässä, omistaja vain vaihtuu. Ihme itkemistä ollut viime päivät, luulisi että Nokia ja WP fanit ostavat tämän mielellään, kun tulee vielä "oikealla" merkillä. Muutenkin on ollut välillä vaikea käsittää porukan aivoituksia, eräällä toisella foorumilla eräs käyttäjä kertoi myyneensä välittömästi perheen Lumiat pois uutisen kuultuaan. Mitä se sitten hyödyttää? Myydä olemassa olevat, jo ostetut puhelimet?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Palle palle (vahvistamaton)

3

Puhelin kuin puhelin. En ole ostamassa "firmaa". En fanita firmoja. Ostan toimivia tuotteita. Määrittelen itse mikä on minulle toimiva. Lapselleni olen ostamassa joko 625 tai 720:en. 625 taitaa vain olla liian suuri lapsen käteen, joten 720. 620 on liikaa karsittu. Varsinkin näytön lasin "kovuus" ja näytön tarkkuus ovat huonoja juttuja. Lisäksi langaton lataus on hyvä asia 720:ssä.

Nokiaa ostin niin kauan kun oli mahdollista ostaa puhelin, joka oli valmistettu mahdollisimman pitkälle Suomessa. Nyt on vapaa tilanne. Apple on jo "vanha" ja Samsung epäilyttää käsi tuntumalta. Lisäksi yhden lapsen Samsung on osoittautunut hankalaksi laitteeksi, joka vaatii jatkuvaa "säätöä"... Se on lähinnä tylsää ja vie aikaa.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
ei tulevaisuutta (vahvistamaton)

4

@2

Omistajan vaihdoshan tarkottaa valmistajan toiminnan loppumista. Nokian toiminta valmistajana loppuu ja Nokian WP-puhelinmallit ovat tulleet tiensä päähän, joten mitä oikeen vääristelet asioita.

Peruspuhelinten osalta voidaan ajatella tyyliin puhelin kuin puhelin. Mutta älypuhelinten osalta asia on toinen. Ei ole mitään järkeä sijottaa kalliiseen älypuhelimeen, jonka tiedetään jo ostohetkellä olevan yiote, jolla ei ole tulevaisuutta. Älypuhelinten käytön kannalta jatkuvuus ja taattu tulevaisuus on tärkeää.

Wubdiws Phonella ei ole koskaan ollut mitään mahdollisuuksia. Windows Phone ei vastaa alkuunkaan niitä perusteettomia mainospuheita joiden avulla se markkinoille tuotiin. Nokia on ainut mikä on pitänyt Windows Phonen edes jotenkin hengissö, vaikkakin kituvana. Nyt MiceoSoftin käsiin siirtyessään Windows Phonella ei ole tulevaisuutta.

Windows Phone on kuoleva alusta, joka liittyy Windows Mobilen seuraan MicroSoftin epäonnistumisten listalla.

Eli Wubdows Phone puhelimien ostaminen on nyt melkoisen älytöntä, itsekin myisin ne pois jos niitä omistaisin ja siirtyisin alustalle jolle ei ole annettu kuolemantuomiota.

Vastaa
perhana
perhana

5

@4
Eli tarkoitat siis sanoa että Andoidille annettiin kuolemantuomio jo silloin kun Google osti Motorolan, ja nyt se vielä viimeisillään kituuttelee...?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
Teemu_84 (vahvistamaton)

6

@4
Niin että esimerkiksi Volvon toiminta loppui, kun se myytiin ensin Fordille ja sitten se loppui taas uudestaan, kun se myytiin Geelylle?

Vastaa
mcmopo
mcmopo

7

@4 Ms pitää vielä lumioita hengissa monta vuotta koska kanta on niin suuri WP:n osalta. Lisäksi joillekkin WP tarjoaa jotain mikä mikään muu ei tarjoa. Ostatko itse puhelimen teorioiden perusteella vai mikä sinulle sopii?

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
androidjonne (vahvistamaton)

10

Vaihdan romun samsungin tähän. Hieno laite. Resoluutio täysin riittävä, specsijonne käyttää vain tahmaavaa androidiaan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.