Motorola esitteli edullisen Moto G -älypuhelimen

4
Manu Pitkänen

Motorola esitteli edullisen Moto G -älypuhelimen
Kesällä esitelty Moto X on saanut seurakseen edullisen Moto G -älypuhelin. Motorolan tavoitteena oli luoda edullinen älypuhelin, joka ei kuitenkaan tunnu halvalta.

Moto G muistuttaa ulkoisesti erittäin pajon Moto X:ää. Puhelimet erottaa toisistaan helpoiten takakuoren kaiutinrei'stä ja niiden sijoittelusta. G:ssä reiät ovat vasemmalla ja X:ssä oikealla. Pesäeroa syntyy enemmän sisuskalujen suhteen. Moto G:stä löytyy Qualcommin valmistamaa neliytimistä Snapdragon 400 -suoritinta, gigatavu keskusmuistia ja viiden megapikselin kamera (edessä 1,3 Mpix). Sisäistä tallennustilaa puhelimeen saa kahdeksan tai 16 gigatavua. Moto G:ssä on lisäksi 4,5 tuuman TFT-näyttö (720p).

Puhelimessa on Android 4.3 -käyttöjärjestelmä, mutta päivitys Android KitKatiin tulee ensi vuoden alussa . Muistikorttipaikka ja LTE-tuki eivät kuulu puhelimen varusteluun.

Moto G:n suositushinta ilman kytkyä on 179 dollaria. Sen myynti alkaa Brasiliassa ja muutamissa Euroopan maissa jo tänään. Saatavuutta parannetaan esimerkiksi Euroopan osalta seuraavien viikkojen aikana. Vuoteen 2014 mennessä puhelimen pitäisi olla myynnissä yli 30 maassa.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -17%

Realme 11 (5G)
256 € Bigbox
353 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 309 €

Motorola Moto G54 – hinta laskenut -16%

Motorola Moto G54
149 € Gigantti
179 € Veikon Kone
179 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 177 €

Realme 10 – hinta laskenut -16%

Realme 10
192 € CDON
229 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 228 €

Nothing Phone (2) – hinta laskenut -14%

Nothing Phone (2)
499 € Gigantti
579 € Bigbox
599 € Verkkokauppa.com

Alin hinta viikko sitten: 579 €

Kommentit (4)

tataka
tataka

3

jos maksaa suomessa 200 euroa niin voisin näiden tietojen valossa suositella vs huawein vähän kalliimpaan huonommalla näytöllä ja vanhemmalla androidilla varustettuun puhelimeen

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.