Samsungilta tulossa uusi Mega-älypuhelin, tiedot vuotivat

1
Matti Robinson

Samsungilta tulossa uusi Mega-älypuhelin, tiedot vuotivat
Samsung valmistelee julkaisua uudelle Galaxy Mega -älyupuhelimelle, kertoo speksivuoto. GFXBenchin vuotodata osaa kertoa, että tuleva Mega-malli on varustettu 5,9 tuuman näytöllä – ei aivan megaiso nykymarkkinoilla siis.

Tiedoissa laitteen nimi on Samsung Galaxy Mega 2 (SM-G7508), joka viittaisi siihen, ettei tällä kertaa Mega-laitteita tule kaksittain, kuten viime kerralla (kuvassa Mega 6.3). Jos ruutukoko pitää paikkansa niin se ero koossa tulevaan Galaxy Note 4:ään jää todennäköisesti pieneksi.

GFXBenchin tiedoista selviää, että Mega on edelleen tarkoitettu edullisempaa suurta puhelinta haluavalle. Vaikka näyttö on suuri niin resoluutio on vaatimaton 720p. Tarjolla on kaksi gigatavua RAM-muistia, 8 gigatavua tallennustilaa, 12 megapikselin taka- ja 4,7 megapikselin etukamerat.

Prosessori on neliytiminen 1,2 gigahertsin kellotaajuudella toimiva ARM-piiri, joka löytyy Qualcommin ensimmäiseltä 64-bittiseltä järjestelmäpiiriltä. Adreno 306 -grafiikkapiiri viittaisi myös Qualcommin uudempaan edulliseen Snapdragon 410 -järjestelmäpiiriin.Jäämmekin odottamaan tietoja julkaisusta sekä mahdollisia vuotokuvia.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme 10 – hinta laskenut -47%

Realme 10
149 € CDON
312 € Hobby Hall
371 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 282 €

Honor Magic4 Lite – hinta laskenut -41%

Honor Magic4 Lite
129 € DNA
221 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 220 €

Oppo Reno10 Pro – hinta laskenut -40%

Oppo Reno10 Pro
600 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 992 €

Kommentit (1)

LumiaPoika
LumiaPoika

1

Tämän takia vihaan Samsungia! Julkaisevat koko ajan lisää puhelimia, mutta edelliset mallit hylätään täysin. Ihme touhua...

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.