Treenisovellukset Windows Phone -puhelimiin

2
Manu Pitkänen

Treenisovellukset Windows Phone -puhelimiin
Nyt on jo liian myöhäistä treenata itseään rantakuntoon, mutta koskaan ei ole liian myöhäistä muuttaa passiivisia elämäntapoja aktiivisempaan suuntaan. Älypuhelimille suunniteltujen sovellusten avulla oma takamus voi nousta hieman helpommin penkistä, kun joku mittaa ja seuraa tekemistä jatkuvasti. Tässä on pari Windows Phone -puhelimille löytyvää treenisovellusta – lisää löytyy täältä.

Sports Tracker (ilmainen)
Windows Phone Kaupan parhaimpien terveys- ja kuntoilusovellusten joukkoon arvioitu sovellus, joka mittaa kuinka paljon olet liikkunut ja paljonko kaloreita on tullut poltettua. Ohjelma mittaa matkaa, aikaa sekä nopeutta sekä tallentaa kuntoilureitin kartalle. Kuntoilupäiväkirjan avulla voi seurata omaa kehitystä.

Endomondo (ilmainen)
Endomondo on hyvä vaihtoehto yllä esitellylle Sports Trackerille. Sovellus kehuu pystyvänsä seuraamaan lähes kaikkia kuljettuun matkaan perustuvia urheilulajeja. Siitä löytyy myös mahdollisuus kirjata sisäliikuntalajien suoritukset manuaalisesti. Endomondossa on harjoittelupäiväkirja ja se sisältää mahdollisuuden asettaa itselleen haasteita.Adidas miCoach (ilmainen)
Kuten Sports Tracker ja Endomondo, Adidas miCoach mittaa kuinka kauan tai kuinka pitkän matkan kuntoilet sekä laskee poltettujen kaloreiden määrän. Sen lisäksi miCoach analysoi tuottamaansa dataa ja pisteyttää ahkerointisi. MiCoach sisältää puheneuvonnan sekä päivittäisiä treeniohjelmia. Sovellus tarjoaa pääsyn myös video-oppaita erilaisten harjoitusten opetteluun.

CycloMeter (ilmainen)
Pyöräilijöille suunniteltu sovellus, joka jäljittää kulkemaasi reittiä ja laskee siihen kuluneen ajan. Ohjelman avulla voi määrittää haluamallesi reitille tavoiteajan, jolloin voit pyöräillä itseäsi vastaan. Sovelluksesta löytyy päiväkirjaominaisuus, joka on kätevä varsinkin jos tykkää pyöräillä samaa reittiä useampana päivänä. Puheavustajaa voi pyytää kertomaan tilannestatistiikkaa, jolloin puhelimen näyttö voidaan pitää pois päältä (akkukeston pidentämiseksi).

Gym PocketGuide (ilmainen, Pro-versio: 1,99 €)
Gym PocketGuide on nimensä mukaisesti salilla treenaamiseen tarkoitettu taskukirja, joka sisältää niin step-by-step-ohjeita kuin video- ja kuvaesimerkkejä miten liikkeet suoritetaan oikeaoppisesti. Pro-versio osaa seurata treenaamistasi ja sisältää mahdollisuuden luoda omia treeniohjelmia.

Vaihtoehto Gym PocketGuiden Pro-versiolle on GymBuilder Pro (1,99 euroa).

6 Week Training (ilmainen)
Jos haluat vain parantaa kuntoasi ja tarvitset sovelluksen, joka kertoo mitä pitää tehdä, niin 6 Week Training on varsin pätevä sovellus siihen hommaan. Sovelluksen käyttö aloitetaan lähtötasotestillä, jossa arvioidaan kuinka kuormittava treeniohjelman tulisi ensimmäisinä päivinä olla. Toisen, neljännen ja viidennen viikon jälkeen tiedossa on uuvutustesti, jonka avulla määritetään seuraavan viikon treenin vaikeustaso.


(Kuva: Jose Soutto)


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Kommentit (2)

Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

2

Sports Tracker, Endomondo ja Terveys ja fitness vain suomenkielisiä ?

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.