Windows Phone 8.1 saapui Nokia Lumia 920:lle

7
Manu Pitkänen

Windows Phone 8.1 saapui Nokia Lumia 920:lle
Jos omistat Nokia Lumia 920:n eikä viikonlopuksi ole mitään erikoisempia suunnitelmia, niin voisit harkita esimerkiksi puhelimesi päivittämistä. Microsoft aloitti nimittäin eilen Windows Phone 8.1:n jakelun Lumia 920:lle.

Syksyllä 2012 esitelty Lumia 920 on yksi ensimmäisistä Windows Phone 8 -pohjaisista Lumioista ja se sisälsi muutamia uusia teknologioita, joista on sittemmin tullut lähes vakiotavaraa huippuluokan Lumioissa. Esimerkiksi mahdollisuus käyttää kosketusnäyttöä hansikkaat kädessä, optinen kuvanvakain ja langaton lataus ovat tällaisia ratkaisuita, joita Lumioiden teknisissä ominaisuuksissa törmää usein.

Aiemmin tällä viikolla Microsoft aloitti Windows Phone 8.1:n jakelun jo 12 miljoonaa kappaletta myynneelle Lumia 520:lle. Päivitys on vielä julkaisematta Lumia 620:lle, 720:lle ja 820:lle.

Lisää tietoa Windows Phone 8.1:n/Lumia Cyan -päivityksen sisältämistä uudistuksista löytyy täältä.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Honor X6 – hinta laskenut -34%

Honor X6
79 € DNA
99 € Power
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Honor Magic Vs – hinta laskenut -25%

Honor Magic Vs
1199 € DNA
1599 € Power

Alin hinta viikko sitten: 1599 €

Oppo A78 – hinta laskenut -21%

Oppo A78
218 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 276 €

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G – hinta laskenut -15%

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G
169 € DNA
219 € Gigantti
229 € Ykköspalvelu

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Kommentit (7)

matrix82
matrix82

1

Lainaus:

Windows Phone 8 -pohjaisista Lumioista ja se sisälsi muutamia uusia teknologioita, joista on sittemmin tullut lähes vakiotavaraa huippuluokan Lumioissa. Esimerkiksi mahdollisuus käyttää kosketusnäyttöä hansikkaat kädessä, optinen kuvanvakain ja langaton lataus ovat tällaisia ratkaisuita

Vilkaisunäyttö jätetty pois uudemmista lumioista(930).

Vastaa
7520G
7520G

2

Asensin kuukausia aiemmin delevoper previewn ja nyt tänään tuli päivitys puhelimeeni, mutta kun sen olin asentanut, puhelin sanoi jotakin, että preview for developers on asennettu 8.1.xxx ja puhelimen asetuksista lisätietoja -kohdassa on vieläkin Lumia Black, vaikka pitäisi olla Cyan. Tarkoittaako tämä sitä, että en saakaan oikeaa WP8.1-versiota? En huomannut puhelimessani mitään eroa päivityksen jälkeen verrattuna aiempaan...

Vastaa
teppoI
teppoI

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 7520G:

Asensin kuukausia aiemmin delevoper previewn ja nyt tänään tuli päivitys puhelimeeni, mutta kun sen olin asentanut, puhelin sanoi jotakin, että preview for developers on asennettu 8.1.xxx ja puhelimen asetuksista lisätietoja -kohdassa on vieläkin Lumia Black, vaikka pitäisi olla Cyan. Tarkoittaako tämä sitä, että en saakaan oikeaa WP8.1-versiota? En huomannut puhelimessani mitään eroa päivityksen jälkeen verrattuna aiempaan...

Oletko kokeillut puhelimen päivittämistä alaspäin 8.0:aan Nokia Recovery Software Toolilla ja päivittämistä sen jälkeen Cyaniin?

Vastaa
Hep-pU
Hep-pU

4

Kaksi kipaletta L920 puhelimia päivitetty. Toinen toimii hyvin, mutta toiseen tuli tällainen efekti L920 display tearing (ei omaa videokuvaa). Omassa laitteessa tuota näkyy kylläkin vain näytön alalaidassa. Ennen päivitystä molemmat toimivat oikein.

Vastaa
kema54
kema54

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 7520G:

Asensin kuukausia aiemmin delevoper previewn ja nyt tänään tuli päivitys puhelimeeni, mutta kun sen olin asentanut, puhelin sanoi jotakin, että preview for developers on asennettu 8.1.xxx ja puhelimen asetuksista lisätietoja -kohdassa on vieläkin Lumia Black, vaikka pitäisi olla Cyan. Tarkoittaako tämä sitä, että en saakaan oikeaa WP8.1-versiota? En huomannut puhelimessani mitään eroa päivityksen jälkeen verrattuna aiempaan...

Minulle tuli Black päivitys uudestaan ja sen jälkeen tuli Cayan.
Minulla on Lumia 920 ja kaverilleni on 1020 ja hänenkin puhelimeen
tuli samanlailla tuo päivitys.

Vastaa
Anonyymi käyttäjä
user_org (vahvistamaton)

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 7520G:

Asensin kuukausia aiemmin delevoper previewn ja nyt tänään tuli päivitys puhelimeeni, mutta kun sen olin asentanut, puhelin sanoi jotakin, että preview for developers on asennettu 8.1.xxx ja puhelimen asetuksista lisätietoja -kohdassa on vieläkin Lumia Black, vaikka pitäisi olla Cyan.


Asensit DP update 1 :n tuoreimman päivityksen, että Lumia Cyan, satummoisin kummatkin julkaistiin samoihin aikoihin.
DP koneisiin Cyan pivitysten jakelu on toistaiseksi estetty Bitlocker ongelman takia.

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti 7520G:

että preview for developers on asennettu 8.1.xxx ja
...
Tarkoittaako tämä sitä, että en saakaan oikeaa WP8.1-versiota?


Oikea 8.1, ilmeisesti 8.1 update 1 DP, mutta se Cyan jakelun laitekohtaiset jutut sulta puuttuu.

Jos haluat heti, niin pitää päivittää PClle Nokia Software Recovery Toolilla tuoreimpaa, jos sillä ei suoraan, vaan jos sillä 8.0, niin sen jälkeen OTAna Cyan,. (älä kytke DPtä ennen sitä)Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kema54:


Minulle tuli Black päivitys uudestaan ja sen jälkeen tuli Cayan.


Vai tuliko ensin sen "valmisteleva" päivitys (ei siis vanhaa uudestaan) ja sen jälkeen Cyan.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.