HTC One M9:n myynti alkoi Suomessa – mutta ole tarkkana, voit säästää 100 euroa

4
Manu Pitkänen

HTC One M9:n myynti alkoi Suomessa – mutta ole tarkkana, voit säästää 100 euroa
HTC One M9:n piti tulla myyntiin Saunalahden kautta jo maaliskuun lopulla, mutta syystä tai toisesta ajankohtaa piti lykätä tuonnemmaksi "huhtikuun puoleen väliin".

HTC:n uutta lippulaivaa on näemmä kuitenkin saatu jo nyt varastoihin ja sen myyntikin on sitä kautta voitu aloittaa. One M9:ää näyttäisi löytyvän tällä hetkellä vain Saunalahdelta, mutta DNA:n mukaan se aloittaa ennakkotilausten toimitukset viikolla 16.

One M9:n hintaero Saunalahdella ja DNA:lla näyttää olevan varsin kookas: Saunalahdelta puhelimen saa omakseen vajaalla 700 eurolla, mutta DNA:lla hinta on satasen verran enemmän. HTC on määritellyt One M9:n suositushinnan 779 euroon.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
232 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 204 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -17%

Xiaomi 13
499 € Elisa
725 € RDE.FI
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 634 €

Kommentit (4)

vionamoiegems96
vionamoiegems96

1

htc on onnistunut tekemään loistavan älypuhelimen. kyseisessä luurissa on ominaisuuksia jotka tulevat iphoneen vasta muutaman vuoden päästä. iphonen ainoaksi vahvuudeksi jääkin apple pay. tähän motorola 360 kaveriksi niin siinä on loistava tehopakkaus.

Vastaa
vionamoiegems96
vionamoiegems96

2

käytän yleensä googlen puheentunnistusohjelmaa kommenttien kirjoittamiseen htc puhelimella. tämä on huomattavasti nopeampi ja mukavampi tapa kirjoittaa kommentteja kun ei tarvitse olla jatkuvasti näpyttämässä ruutua. pahoitteluni jos viestien kirjoitusasun laatu ei täten ole aivan parasta luokkaa. ei ole siis minun vikani vaan se että tämä puheentunnistus ohjelmat ovat vielä hiukan keskeneräisiä vaikka nyt on jo vuosi 2015 ja näitä on kehitetty kaksikymmentä kolmekymmentä vuotta. kaikki tekstin muotoilut mitä normaalissa tekstissä on eivät siis ole tehtävissä googlen puheentunnistus ohjelmalla vielä tänä päivänä. pahoitteluni. kiitos.

Vastaa
Agent_007
Agent_007

3

Lainaus:

htc on onnistunut tekemään loistavan älypuhelimen.


Joka ei kyllä ole ainakaan HTC One M9. Näin paljon takapakkia en ole nähnyt missään Android-luurissa tulleen ikinä, kun on tullut ns. vuosipäivitys.

Miinukset M8:n verrattuna:
- Kalliimpi hinta
- Huonompi näyttö
- Akkukesto on huonontunut
- Kamera on hitaampi ottamaan kuvia

Muuten miinukset:
- Kamera on luokattoman huono tuohon hintaluokkaan

http://www.anandtech.com/show/9137/the-...review-part-2/5

Vastaa
Jeva
Jeva

4

Itse omistan ensimmäisen Onen (M7) ja olen kyllä ihan suoraan sitä mieltä, että ulkonäöllisesti ja kokonaisuutena parempi kuin M8 tai M9.. Suorituskyky on ihan riittävä kun ei tarvitse virtuaalipippeliä venyttää benchmarkeilla, M8 kameraratkaisu ei mielestäni ole hyvä, vaikka hieno idea onkin koska optinen kuvanvakain puuttuu ja tuo M9, kuten yllä mainittiinkin, ei vain yllä "seuraavan mallin" vaatimuksiin. Jos nyt uutta puhelinta olisin ostamassa, niin olisi se kyllä edelleen M7 vaikka vanhahko jo onkin.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.