Uutuussovellus mahdollistaa Netflixin katselun porukalla – ilmaiseksi

2
Manu Pitkänen

Uutuussovellus mahdollistaa Netflixin katselun porukalla – ilmaiseksi
Japanilainen DeNA on useimmille länsimaisille kuluttajille tuntematon yhtiö, mutta Aasiassa sen kehittämät mobiilipelit ja -palvelut ovat olleet isoja hittejä – ehkäpä sen takia Nintendokin päätti valita DeNAn omien mobiilipeliensä kehittäjäksi.

Erilaisten suoratoistopalveluiden suosio on linkittynyt varsin voimakkaasti älykkäiden mobiililaitteiden yleistymiseen, joten DeNAkin haluaa kokeilla siipiään tässä markkinassa. Yhtiö on lähestynyt aihetta julkaisemalla mobiililaitteille tarkoitetun screencast-palvelun, jonka avulla käyttäjä voi lähettää mitä tahansa puhelimensa näytöllä näkyvää grafiikkaa muille ihmisille.

Mirrativiksi kutsutun palvelun avulla voidaan siis lähettää videolähetyksiä omista pelikokemuksista, mutta yhtä hyvin omalle yleisölle voi sovelluksen avulla esitellä netistä löydettyä artikkelia tai kuvagalleriaa. Videoidenkin lähettäminen onnistuu, joten periaatteessa esimerkiksi Netflixin katselu ja Spotifyn kuuntelu onnistuu porukalla (vaikkei muilla jäsenillä olisikaan rekisteröityä tiliä sisältöpalveluihin).Mirrativ on saatavilla tällä hetkellä vain Android-puhelimille ja -tableteille (rajoitettu beta, varsinainen julkaisu ensi kuussa), mutta kehittäjän mukaan iOS-versio on tulossa lähiaikoina. Tulevassa iOS-sovelluksessa ei ole kuitenkaan mahdollisuutta videoiden nauhoitukselle, vaan vain katselu on mahdollista.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Samsung Galaxy A04s – hinta laskenut -32%

Samsung Galaxy A04s
79 € Gigantti
79 € Power
116 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 115 €

Nokia XR21 – hinta laskenut -25%

Nokia XR21
399 € DNA
456 € Dustin Home
506 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 529 €

Oppo Reno10 Pro – hinta laskenut -18%

Oppo Reno10 Pro
619 € CDON
754 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 753 €

Nokia G42 – hinta laskenut -15%

Nokia G42
169 € DNA
199 € Elisa
220 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 199 €

Kommentit (2)

mcmopo
mcmopo

2

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jarppi1234:

Entäs windowsphonet.

Niin pieni marginaali että ei varmaankaan ole ensisijainen kehitysalusta. Saattaa tosin tulla joskus WP10:lle jota Ms ei käsittääkseni rajoita niin paljon kun 8.1:stä

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.