Ostitko tonnin iPhonen? Nyt saat näitä herkkuja Snapchatiin

12
Manu Pitkänen

Ostitko tonnin iPhonen? Nyt saat näitä herkkuja Snapchatiin
Snap on julkaissut itsestään tuhoutuvien viestien avulla maailman maineeseen nousseelle Snapchat-pikaviestipalveluun uusia linssejä, mutta tällä kertaa ne ovat iPhone X -eksklusiivisia. Niitä ei voi siis käyttää muilla puhelinmalleilla, koska ne hyödyntävät X:n TrueDepth-kameraa.

Uusilla linsseillä voi koristella omia kasvoja erilaisten virtuaalisten kasvomaalausten tai naamioiden avulla. TrueDepth-kameran korkean erotuskyvyn ansiosta linssit reagoivat varsin realistisesti pään eri asentoihin ja tunnistaa erilaiset ilmeet. Apple esitteli linssejä jo viime vuoden lopulla iPhone X:n julkistustilaisuudessa, mutta vasta nyt ne ovat valmiita.

Apple hyödyntää itse iPhone X:n TrueDepth-sensoria Face ID -kasvojentunnistuksessa sekä animoji-hahmoissa. Tulevaisuudessa TrueDepth-sensoria hyödynnetään todennäköisesti lisää, kun sovelluskehittäjät pääsevät käsiksi kameran tuottamiin kasvomallinnuksiin.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Kommentit (12)

jartar
jartar

3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti G0lden_Kebab:

Harmi kunnei onnistu tällä tonnin puhelimella :(

https://www.gigantti.fi/product/puhelim...puhelin-sininen


Nyt on todellakin niin hieno ominaisuus aikuisen näkökulmasta, että oli sun sitten pakko tulla trollaamaan tänne.

Nyt kun vanhemmat ostavat lapselleen ekaa kännyä, niin he voivat tehdä valinnan Galaxy 9:n ja iPhone X:n väliltä snapchat ominaisuuksien perusteella...

Vastaa
perhana
perhana

4

Jotenkin minä olin kyllä näkevinäni golden_kebabin viestissä sarkasmia tuota otsikon "tonnin iphone" mainintaa kohtaan, sarkasmi tokihan on vaikea laji joten ehkä olen väärässä.
Mutta minun mielestäni tuo on jotenkin naurettavaa että iphonen ollessa kyseessä se "tonnin iphone" pitää aina tuoda esille jotenkin vinoilevasti vaikka kuten golden_kebab tuossa huomioi niin iphone ei suinkaan ole ainoa tonnin maksava puhelin.
Ja muistan kyllä nähneeni että sitä tonnin samsungia mainostetaan televisiossa sillä kaikkien tarvitsemalla emojin luonti ominaisuudella,kyllähän moisesta ominaisuudesta toki tonni kannattaa maksaa :-D

Vastaa
jartar
jartar

5

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:

Jotenkin minä olin kyllä näkevinäni golden_kebabin viestissä sarkasmia tuota otsikon "tonnin iphone" mainintaa kohtaan, sarkasmi tokihan on vaikea laji joten ehkä olen väärässä.
Mutta minun mielestäni tuo on jotenkin naurettavaa että iphonen ollessa kyseessä se "tonnin iphone" pitää aina tuoda esille jotenkin vinoilevasti vaikka kuten golden_kebab tuossa huomioi niin iphone ei suinkaan ole ainoa tonnin maksava puhelin.
Ja muistan kyllä nähneeni että sitä tonnin samsungia mainostetaan televisiossa sillä kaikkien tarvitsemalla emojin luonti ominaisuudella,kyllähän moisesta ominaisuudesta toki tonni kannattaa maksaa :-D


Sarkasmia on todellakin se, että porukka ei osaa pysyä aiheessa. Vai haluatko kertoa miten Samsung liittyy tähän uutiseen?!?

Vastaa
perhana
perhana

6

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:

Jotenkin minä olin kyllä näkevinäni golden_kebabin viestissä sarkasmia tuota otsikon "tonnin iphone" mainintaa kohtaan, sarkasmi tokihan on vaikea laji joten ehkä olen väärässä.
Mutta minun mielestäni tuo on jotenkin naurettavaa että iphonen ollessa kyseessä se "tonnin iphone" pitää aina tuoda esille jotenkin vinoilevasti vaikka kuten golden_kebab tuossa huomioi niin iphone ei suinkaan ole ainoa tonnin maksava puhelin.
Ja muistan kyllä nähneeni että sitä tonnin samsungia mainostetaan televisiossa sillä kaikkien tarvitsemalla emojin luonti ominaisuudella,kyllähän moisesta ominaisuudesta toki tonni kannattaa maksaa :-D


Sarkasmia on todellakin se, että porukka ei osaa pysyä aiheessa. Vai haluatko kertoa miten Samsung liittyy tähän uutiseen?!?

Niin miten lie liittynee?

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:

Nyt kun vanhemmat ostavat lapselleen ekaa kännyä, niin he voivat tehdä valinnan Galaxy 9:n ja iPhone X:n väliltä snapchat ominaisuuksien perusteella...


Kerro vaikka itse kuinka tuo Galaxy 9 liittyy aiheeseen, minulla on ollut jotenkin sellainen käsitys että se olisi samsungin tonnin puhelin?!??

Vastaa
jartar
jartar

7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:
Niin miten lie liittynee?

Kerro vaikka itse kuinka tuo Galaxy 9 liittyy aiheeseen, minulla on ollut jotenkin sellainen käsitys että se olisi samsungin tonnin puhelin?!??


Se oli pelkkä kuitti trollille, täysin aiheeseen liittymättömään postaukseen. Kokeile seuraavalla kerralla koko tekstin lainausta. Sen jälkeen ehkä ymmärrät mitä tekstillä tarkoitettiin.

By the way, tuhat euroa maksavia kelloja, tietokoneita, viinejä ja autoja on olemassa. Jos joku maksaa tuhat euroa, niin se ei tarkoita sen liittyvän Applen kännyyn. Toivottavasti meni nyt kerralla perille.

Vastaa
perhana
perhana

8

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:
Niin miten lie liittynee?

Kerro vaikka itse kuinka tuo Galaxy 9 liittyy aiheeseen, minulla on ollut jotenkin sellainen käsitys että se olisi samsungin tonnin puhelin?!??


Se oli pelkkä kuitti trollille, täysin aiheeseen liittymättömään postaukseen. Kokeile seuraavalla kerralla koko tekstin lainausta. Sen jälkeen ehkä ymmärrät mitä tekstillä tarkoitettiin.

By the way, tuhat euroa maksavia kelloja, tietokoneita, viinejä ja autoja on olemassa. Jos joku maksaa tuhat euroa, niin se ei tarkoita sen liittyvän Applen kännyyn. Toivottavasti meni nyt kerralla perille.

Ei tuo nyt vieläkään oikein selventänyt sitä että kuinka se on aina niin hauskaa vinoilla siitä iphonen hinnasta, kuten esimerkiksi tuo selkeä vinoilu siitä että kun ostaa tonnin iphonen niin saa hauskoja snapchat filttereitä, mutta sitten jos joku kehtaa vastavinoilla siitä että jos ostaa tonnin samsungin niin saa hienoja emojeja omasta naamastaan niin se ei sitten ollutkaan mitenkään aiheeseen liittyvää eikä huvittavaa koska onhan niitä tuhat euroa maksavia kellojakin... ja mitenkähän ihmeessä ne kellot nyt aiheeseen liittyy?? :-D

Vastaa
jartar
jartar

9

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:Ei tuo nyt vieläkään oikein selventänyt sitä että kuinka se on aina niin hauskaa vinoilla siitä iphonen hinnasta, kuten esimerkiksi tuo selkeä vinoilu siitä että kun ostaa tonnin iphonen niin saa hauskoja snapchat filttereitä, mutta sitten jos joku kehtaa vastavinoilla siitä että jos ostaa tonnin samsungin niin saa hienoja emojeja omasta naamastaan niin se ei sitten ollutkaan mitenkään aiheeseen liittyvää eikä huvittavaa koska onhan niitä tuhat euroa maksavia kellojakin... ja mitenkähän ihmeessä ne kellot nyt aiheeseen liittyy?? :-D


No mää nyt olenkin lähes ainoa joka on kommentoinut itse aihetta. Sua ja kebab miestä taas itkettää Samusungin hinta uutisessa joka käsittelee PELKÄSTÄÄN iPhonen uusia ominaisuuksia. Se ei tosin ole yllätys nettitrollilta.

Vastaa
perhana
perhana

10

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:


No mää nyt olenkin lähes ainoa joka on kommentoinut itse aihetta. Sua ja kebab miestä taas itkettää Samusungin hinta uutisessa joka käsittelee PELKÄSTÄÄN iPhonen uusia ominaisuuksia. Se ei tosin ole yllätys nettitrollilta.

Aihetta kommentoiva viestisi on jotenkin kai hävinnyt, minun selaimessani se ei ainakaan näy, ehkä se on jäänyt oman selaimesi välimuistiin ja näkyy vain sinulle?

Minulle näkyy ainoastaan tuo kommenttisi jossa vinoilet golden_kebabin kommentille ja galaxy 9:n vertailulle.
(se samsung eli galaxy 9:hän ei mielestäsi liittynyt aiheeseen)

Minua taas ei kyllä kummankaan hinta itketä, itse olen melko tyytyväinen tähän 150 dollarin kiinalaiseen luuriin, ainut mikä tässä vaivaa on tämä naurettava android, jos tuossa lumiassani olisi sormenjälkilukija niin ottaisin sen takaisin käyttöön.

Vastaa
jartar
jartar

11

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:


Minua taas ei kyllä kummankaan hinta itketä, itse olen melko tyytyväinen tähän 150 dollarin kiinalaiseen luuriin, ainut mikä tässä vaivaa on tämä naurettava android, jos tuossa lumiassani olisi sormenjälkilukija niin ottaisin sen takaisin käyttöön.


Ja itku jatkuu siten, että otat vielä täysin aiheeseen liittymättömän Lumian mukaan keskusteluun. Kyllä ihmisten elämä on vaikeaa.

Vastaa
perhana
perhana

12

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti jartar:

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti perhana:


Minua taas ei kyllä kummankaan hinta itketä, itse olen melko tyytyväinen tähän 150 dollarin kiinalaiseen luuriin, ainut mikä tässä vaivaa on tämä naurettava android, jos tuossa lumiassani olisi sormenjälkilukija niin ottaisin sen takaisin käyttöön.


Ja itku jatkuu siten, että otat vielä täysin aiheeseen liittymättömän Lumian mukaan keskusteluun. Kyllä ihmisten elämä on vaikeaa.

Joko löysit sen aihetta koskevan viestisi? Voisit yrittää lähettää sen uudelleen niin että me muutkin voisimme lukea sen, meinaa jo itkettää kun en ole päässyt lukemaan sitä kadonneen viestisi sisältämää syvällistä asiaa.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.