Samsung luopumassa huippusuositusta Note-sarjasta

2
Matti Robinson

Samsung luopumassa huippusuositusta Note-sarjasta
Tämän syksyn aikana jo useat eri tahot ovat huhunneet Samsungin stylus-kynistä tutun huippupuhelimille suunnatun Note-sarjan loppumisesta. Uuden korealaisraportin mukaan tämä olisi myös virallisesti vahvistettu ja käymässä toteen.

Hiljattain asiasta kertoi mobiilivuodoistaan tuttu Ice Universe, jonka mukaan Samsungilla ei olisi valmisteilla Galaxy Note 20 -sarjan lippulaivalle seuraajaa. Korealaistoimitus Aju Newsissä puolestaan raportoi, että Samsungin virallisesti kertonut aikeista luopua Galaxy Note -sarjasta.

Tietojen mukaan Note-sarjan loppu ei tarkoita välttämättä loppua sen kaltaisille puhelimille. Note-sarja tunnetaan tietysti huipputason tekniikasta sekä sille ominaisesta S Pen stylus-kynästä.

Raportin mukaan S Pen löytää tiensä tulevana vuonna Galaxy S- ja Z-sarjojen laitteisiin. Galaxy S on yhtiön suosituin sarja kun taas Z-sarjassa on julkaistu hiljattain taittuvia puhelimia, kuten Z Flip ja Z Fold2.Taittuvasta Fold-puhelimesta odotetaan ensi kesänä uutta versiota, joka sisältää ensimmäistä kertaa taittuvassa laitteessa S Pen -kynän ja näytön alla sijaitsevan selfie-kameran.

Aju Newsin tietojen mukaan se ei kuitenkaan ole ensimmäinen S Penillä varustettu Samsung-laite ensi vuonna. S-sarjan huippumalli Galaxy S21 Ultra sisältää nimittäin myös S Pen -kynän, mikäli tietoja on uskominen. Sen julkaisua odotetaan jo tammikuussa.

Täyttä varmuutta raportin yksityiskohtien paikkansapitävyydelle ei ole, sillä Samsung ei ole julkistanut tiedotteita, mutta Note-sarjan loppuminen vaikuttaa vahvistuneen.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
232 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 204 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -17%

Xiaomi 13
499 € Elisa
725 € RDE.FI
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 634 €

Kommentit (2)

delic
delic

1

Jos se olisi huippusuosittu niin tuskin siitä luovuttaisiin :) eiköhän ongelma ole juuri se, että ostajia ei riitä. Fakta kuitenkin lienee, että niitä jotka älypuhelimeen kynän haluaa löytyy erittäin vähän. Samsunghan käytännössä omistaa yksin kynäpuhelinmarkkinat eikä siltinkään oikeen löydä sille tarpeeksi ostajia.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.