Diablo Immortal saapui älypuhelimille

1
Puhelinvertailu

Diablo Immortal saapui älypuhelimille
Blizzard on saanut vihdoin valmiiksi sen vuosia kehityksessä olleen Diablo Immortal -mobiilipelin. Alkuun kovin nihkeän vastaanoton saanut Diablo Immortal ja sen julkistus paisui jopa meemiksi, mutta on ollut mobiilipelaajien keskuudessa sittemmin erittäin odotettu.

Virallinen julkaisu oli tarkoitettu aiemmin huomiselle, mutta Diablo Immortalia löytyy jo nyt sovelluskaupoista. Syynä tähän on GM Rod Fergussonin mukaan, että peli saadaan mahdollisimman laajaan jakeluun huomiseksi.

Vaikka PC-pelaajien täyttämä vuoden 2018 Blizzcon-yleisö ei pitänyt, kun uusi Diablo-julkistus olikin mobiilille, niin vuosien saatossa Blizzardin tarjoamat vilkaisut ja arvostelut tulevaan mobiilipeliin ovat vahvistaneet, että kyseessä on varsin mielenkiintoinen tuotos.Peli saapuu mobiilin lisäksi huomenna myös Windowsille, vaikka alunperin sen oli määrä olla vain mobiilipeli. PC-pelin saatavuus voi vaihdella markkinoittain.

Lisäksi peli ei tule saataville joissain Euroopan maissa, kuten Belgia ja Hollanti, joissa loottilaatikot ja muut addiktoiva sisältö on kielletty.

Löydät pelin mobiilille näistä linkeistä:

Diablo Immortal Apple App Storessa

Diablo Immortal Google Play Storessa


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Motorola Moto G34 – hinta laskenut -48%

Motorola Moto G34
99 € Power
189 € DNA
198 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 189 €

Honor 90 Smart – hinta laskenut -21%

Honor 90 Smart
149 € Telia
189 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 188 €

Asus ROG Phone 6D Ultimate – hinta laskenut -20%

Asus ROG Phone 6D Ultimate
864 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 1074 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -17%

Oppo A38 (4G)
99 € DNA
119 € Verkkokauppa.com
119 € Elisa

Alin hinta viikko sitten: 119 €

Kommentit (1)

OneMember
OneMember

1

Muutamia arvosteluja olen katsonut YouTuben puolelta ja en usko näin rajun Pay2win pelin innostavan moniakaan pidemmän päälle.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.