Nothing Phone päätyi YouTube-tähti MKBHD:n käsiin

1
Puhelinvertailu

Nothing Phone päätyi YouTube-tähti MKBHD:n käsiin
Nothing on hiukan mystinen teknologiayhtiö, jonka perusti OnePlussan perustaja Carl Pei heti jätettyään kiinalaisen matkapuhelinvalmistajan rivit 2020 vuoden lokakuussa.

Yhtiön ensimmäinen julkaisu oli Nothing Ear (1) -kuulokkeet, jotka esiteltiin noin vuosi sitten. Nyt tulossa on markkinoille firman ensimmäinen älypuhelin, joka kantaa nimeä Nothing Phone (1).

Kuulokkeiden tapaan uusi puhelin on osittain läpinäkyvä ja omintakeista muotoilua tarjoava laite, joka on nyt päässyt myös ensimmäisiin YouTube-käsittelyihin.

YouTuben teknologiatähti MKBHD on ollut Carl Pein listalla kärkipäässä ja saanut Nothing Phonen käsiinsä. Videolla laite nähdään ensimmäistä kertaa edestä, joka on laitteen ehdottomasti tavallisen osa. Edessä on vain suuri loveton näyttö, jonka vasemmassa yläkulmassa on yksittäinen kamerakolo.

Takaosa on puolestaan mielenkiintoisempi, ja sitä video varsinaisesti esitteleekin. Nothing Phonen läpinäkyvä takaosa paljastaa yli 900 led-valoa, jotka muodostavat erilaisia kuvioita. Näitä kuvioita voidaan käyttää yhdessä soittoäänen kanssa tai yksin toisistaan tunnistettavina ilmoitusvaloina.Niin kutsutut Glyph-valot, voidaan säätää haluamikseen käyttöjärjestelmän valikosta, ja oletettavasti niitä voidaan lisätä päivitysten myötä.

Glyph-valot mahdollistavat myös mm. akun varauksen näyttämisen ladattaessa ja muita erikoisia efektejä.

Lisää Glyph-valoista ja Nothing Phonesta löytyy MKBHD:n alla olevasta videosta.Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Puhelinvertailun Nopeat

"Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättïä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempïä uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Parhaat kännykkätarjoukset

Nokia C02 – hinta laskenut -23%

Nokia C02
79 € Prisma Verkkokauppa
98 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 103 €

Motorola Moto E13 – hinta laskenut -22%

Realme 11 (5G) – hinta laskenut -17%

Realme 11 (5G)
256 € Bigbox
353 € CDON

Alin hinta viikko sitten: 309 €

Realme 10 – hinta laskenut -16%

Realme 10
192 € CDON
229 € Bigbox

Alin hinta viikko sitten: 228 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.