Nokia-puhelimia aletaan valmistaa Euroopassa

1
Janne Yli-Korhonen

Nokia-puhelimia aletaan valmistaa Euroopassa
Nokia-puhelimista ja -tableteista vastaava HMD Global ilmoittaa käynnistävänsä ensimmäisen vaiheen älypuhelimien valmistuksen ja testauksen tuomisesta Eurooppaan. HMD Globalista tulee myös ensimmäinen suuri globaali älypuhelintoimittaja, joka aloittaa laitevalmistustaan Euroopassa.

"Kerromme innoissamme ensimmäisestä askeleesta matkallamme kohti 5G-älypuhelimien valmistuksen tuomista Eurooppaan", sanoi Jean-Francois Baril, HMD Globalin perustaja, puheenjohtaja ja toimitusjohtaja. "Nokia-brändillä on upea historia Euroopan markkinoilla, ja tällä siirrolla jatkamme asemamme vahvistamista ainoana suurena eurooppalaisena älypuhelintoimittajana."HMD Globalin mukaan laitteiden valmistus Euroopassa parantaa tietoturvaa ja tekee niistä ympäristöystävällisempiä.

"Asiakkaamme luottavat meidän tarjoavan turvallisia ja kestäviä laitteita sekä ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja. Pidämme lupauksesta kiinni ja teemme töitä täyttääksemme heidän tietoturvatarpeensa. Tulevaisuuden suunnitelmiimme kuuluu lisäinvestointeja ohjelmistojen tietoturvaan, jotta voimme tarjota räätälöityjä ohjelmistoja ja tietoturvaominaisuuksia suoraan asiakkaille", jatkaa Baril.HMD Global ei kuitenkaan toistaiseksi kertonut Euroopan maata tai maita, joissa valmistusta aletaan tekemään, mutta ensimmäisen 5G-puhelimen tuotannon on tarkoitus alkaa vuoden 2023 aikana.
Uusi kehityssuunta on jatkoa HMD Globalin sitoutumiselle turvalliseen ja läpinäkyvään toimintaan Euroopassa. Vuodesta 2019 lähtien HMD Globalin kaikki asiakas- ja yritystiedot on käsitelty Suomessa ja tallennettu Suomessa sijaitseville palvelimille.

HDM Global paljasti tänään myös kolme uutta puhelinta: Nokia G22, Nokia C22 ja Nokia C32.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Realme C31 – hinta laskenut -48%

Realme C31
107 € CDON
232 € RDE.FI

Alin hinta viikko sitten: 204 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Xiaomi 13 – hinta laskenut -17%

Xiaomi 13
499 € Elisa
725 € RDE.FI
999 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 599 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 634 €

Kommentit (1)

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.