Suomalaiset kiinnostuneet Threadsista - Ladatuin sovellus App Storessa, Google Playssa toisena

1
Janne Yli-Korhonen

Suomalaiset kiinnostuneet Threadsista - Ladatuin sovellus App Storessa, Google Playssa toisena
Metan lyhyisiin viesteihin keskittyvä sosiaalisen median palvelu Threads avautui Euroopassa ja Suomessa virallisesti noin viikko sitten 14. joulukuuta.

Instagramin tunnuksilla toimiva palvelu nähtävästi kiinnostaa suomalaisia, sillä Applen App Storessa sovellus on tällä hetkellä ilmaisten sovellusten ykkönen ja Googlen Playssa sovellus on toisena.

Threads kilpailee etenkin Elon Muskin X-palvelua eli entistä Twitteriä vastaan. Useat käyttäjät ovat kyllästyneet siihen, miten Musk on palvelua "kehittänyt" viime aikoina, jonka myötä käyttäjät ovat lähteneet vaihtoehtoisiin palveluihin.

Näistä vaihtoehdoista Threads siis näyttää voittavan kilpailun. Muista vaihtoehdoista Bluesky vaatii edelleen kutsun liittymistä varten, eikä myöskään Mastodon ole lähtenyt suuren yleisön kohdalla lentoon.

Threadsin kohdalla kasvuun vaikuttaa vahvasti Instagram, jossa nostetaan esille Threadsin julkaisuja. Tämä varmasti houkuttelee uusia käyttäjiä palveluun, mutta nähtäväksi jää, jatkuuko palvelun käyttö korkeana.X on tällä hetkellä ilmaisten sovellusten listalla sijalla 126 App Storessa ja sijalla 131 Google Playssa.

Google Playn ykköspaikkaa suosituimpien sovellusten listalla pitää kiinalainen Verkkokauppa Temu, joka on App Storessa toisena.

Google Playssa kymmenen suosituimman sovelluksen joukkoon mahtuu tällä hetkellä kolme erilaista VPN-sovellusta (Maple VPN, Dali VPN ja Balk VPN), WhatsApp, Lidl Plus, Telegram, TikTok ja Instagram.

App Storessa kymmenen parhaan joukkoon mahtuvat CapCut, Lidl Plus, K-Ruoka, Epassi, Tokmanni, ChatGPT, Matkahuolto Paketit ja Microsoft Authenticator.

Esimerkiksi Lidl Plus on noussut suosituimpien joukkoon, sillä etusovelluksessa on parhaillaan käynnissä kampanja. Lidlin tiedotteen mukaan sovellukseen kautta on tehty viime päivinä tuhansia uusia rekisteröintejä.

Google Playn kohdalla eri VPN-sovellukset yllättävät, sillä omasta mielestäni nämä eivät näytä kovinkaan luotettavilta.


Tilaa Puhelinvertailun uutiskirje!

Lähetämme noin kerran viikossa uutiskirjeen, joka sisältää viikon ajalta tärkeimmät uutisemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Parhaat kännykkätarjoukset

Xiaomi 13 Pro – hinta laskenut -25%

Xiaomi 13 Pro
1252 € CDON
1299 € Proshop

Alin hinta viikko sitten: 1676 €

Oppo A38 (4G) – hinta laskenut -20%

Oppo A38 (4G)
99 € Veikon Kone
116 € RDE.FI
139 € Euronics

Alin hinta viikko sitten: 124 €

Motorola Lenovo ThinkPhone – hinta laskenut -11%

Motorola Lenovo ThinkPhone
539 € Proshop
565 € RDE.FI
950 € Dustin Home

Alin hinta viikko sitten: 633 €

Motorola Moto E22i – hinta laskenut -11%

Motorola Moto E22i
77 € Gigantti

Alin hinta viikko sitten: 87 €

Kommentit (1)

jkij
jkij

1

Tässä taas toimittelijan mielipide on se ainoa joka on oikea. Toivottavasti jutun kirjoittaja ei saanut mitään korvausta tästä jakamastaan omasta mielipiteestään.(onneksi ei ainakaan mainoksista saa tämä valemedia minun klikkauksista rahaa.)
X/Twitter on nykyisin ainoa suuri alusta jossa totuus tulee esiin. Toisin kuin esim tässä marginaalisessa thredsissa jossa jo uudelle kirjautujalle kerrotaan että vain zuckercuckin hyväksymä mielipide on hyväksytty julkaistavaksi.

Vastaa

Kommentoi artikkelia

Pysy aiheessa ja kirjoita asiallisesti. Epäasialliset viestit voidaan poistaa tai niitä voidaan muokata toimituksen harkinnan mukaan.

Haluan ilmoituksen sähköpostitse, kun ketjuun kirjoitetaan uusi viesti.